چارسوق لارستان | موهبت پیرغیبی: محمدرضا قاسمی سرآشپز بین المللی ایران در چهارمین نشست (پَرواسَه) که در تاریخ 8 آذرماه، در برج علم و فناوری لارستان برگزار شد، سخنرانی خود را با موضوع (خوراک بومی به عنوان محصولی ارزشمند در صنعت هورکا (هتل، رستوران، کافه و کترینگ) ارائه کرد.

او در این سخنرانی علاوه بر تعریف صنعت هورکا (مجموعه هایی که حول محور خوراک به همراه سرویس هستند) به اهمیت خوراک بومی پرداخت. از نظر او دلیل اصلی این اهمیت برخورد منوهای بومی یا ملی با منوهای رسمی است. در حقیقت منو رسمی را در سرتاسر ایران در رستوران ها و مراکز سرو خوراک خواهید یافت ولی آشنایی گردشگران و محبوبیت منوهای بومی و یا ملی در گستره های محدودتری است، اگر بتوان با برنامه ریزی و سرمایه گذاری منوهای بومی را به منوهای رسمی پیوند زد، می توان انتظار تاثیر در گردشگری خوراک داشت. قاسمی در ادامه سخنرانی خود به ذکر عوامل و نکات مهمی در زمینه پیوند این دو با یکدیگر و ذکر پتانسیل های گردشگری خوراک در لارستان و چگونگی استفاده از این ظرفیت در توسعه گردشگری اشاره کرد.