چارسوق لارستان | موهبت پیرغیبی: سروش پرهامی، موسس اقامتگاه سنتی پرهامی شیراز و پژوهشگر گردشگری خوراک، در چهارمین نشست (پَرواسَه) که در تاریخ 8 آذرماه، در برج علم و فناوری لارستان برگزار شد، سخنرانی خود را با موضوع «جایگاه رویداد در توسعه گردشگری خوراک» ارائه کرد.
پرهامی با اشاره به راه اندازی خانه پرهامی در سال 1392 به استفاده از عناصر فرهنگی همانند موسیقی، نمایش و در نهایت خوراک در معرفی این خانه اشاره نمود و معتقد است؛ خوراک یک رسانه هست که تبادل این خوراک با گردشگر در حقیقت سبب تبادل فرهنگی می شود و قصه اصلی این تبادل، انتقال زندگی و هویت و... بین میزبان و گردشگر است.
او علت برگزاری رویدادها را در خانه پرهامی مانند شب اقوام و شب ملل را افزایش سطح مخاطبین عنوان نمود و به واقع آنچه می توانست ابزار خوراک را در جهت افزایش سطح مخاطبین در خانه پرهامی گرداند، برگزاری رویدادها بوده است.
پرهامی در ادامه سخنرانی خود به تعریف رویداد و نقش این رویداد در افزایش سطح مخاطبین و گردشگران در نقاط مختلف جهان و ایران اشاره نمود و به بیان تجربه های خود از برگزاری رویداد در خانه پرهامی و تاثیر آن بر گردشگری گفت.
مشروح این سخنرانی را در ادامه بشنوید:
دیدگاه خود را بنویسید