چارسوق لارستان | الهه پیرغیبی: بهادر امینی پژوهشگر تاریخ و فرهنگ غذا، در چهارمین نشست (پَرواسَه) که در تاریخ 8 آذرماه، در برج علم و فناوری لارستان برگزار شد، سخنرانی خود را با موضوع «گردشگری خوراک و قابلیت های آن در منطقه لارستان» ارائه کرد.

او گردشگری خوراک را پیوند فرهنگ و غذا دانست و معتقد است؛ موضوع فرهنگ در گردشگری خوراک بسیار پر اهمیت است که می توان از آداب پذیرایی تا روش های تهیه خوراک را جزو فرهنگ و آیین آن دانست و بر خلاف تعریف اشتباه، غذا خوردن که نیاز طبیعی و غریزی انسان است را نمی توان به تنهایی به عنوان گردشگری خوراک تعریف کرد.

امینی در این سخنرانی با تاکید بر بازتاب هویتی خوراک و بار فرهنگی گردشگری خوراک را مهم دانست که گردشگری خوراک را پررونق و متفاوت می کند. او همچنین نقش پژوهش را در گردشگری خوراک بسیار کاربردی و از زیربناهای گردشگری خوراک دانست. او در ادامه سخنرانی خود به ذکر نکات دیگری مانند نقش تبادل فرهنگی در توسعه گردشگری خوراک، مسیرهای تجارت مواد اولیه در گردشگری خوراک اشاره نمود و به ذکر پتانسیل های گردشگری خوراک در لارستان و چگونگی استفاده از این ظرفیت در توسعه گردشگری لارستان اشاره کرد.

مشروح این سخنرانی را در ادامه بشنوید: